Csiszár Antónia – HU

csiszar_antonia

Csiszár Antónia

Operációs és Megfelelőségi Vezető

Csiszár Antónia Operációs és Megfelelőségi vezetőként 2 kollégájával 2022 júniusától támogatja a Hodler Alapkezelő csapatát.

Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, a Pécsi Tudományegyetemen, majd az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében végezte, így szerzett jogi szakokleveles MSc közgazdász végzettséget, mely 2021-ben kiegészült a Budapesti Corvinus Egyetemen megszerzett Ingatlanmenedzsment Szakközgazdász végzettséggel.

Közel 20 éven keresztül a GE által tulajdonolt Budapest Bank csoportban töltött be különböző pozíciókat. A bank leányvállalataként működő Budapest Alapkezelőnél az értékesítéstámogatásért volt felelős, majd két időszakban az Operációs vezetői pozíció mellett a Megfelelési Vezetői pozíciót töltötte be.

Eközben 2007-2009 között a Budapest Autófinanszírozás, a Budapest Lízing és Budapest Alapkezelő Zrt. leányvállalati belső ellenőreként tevékenykedett. 
Néhány kisebb alapkezelőnél töltött be hasonló pozíciókat, majd 2018-ban egyszemélyi belső ellenőrként csatlakozott a Diófa Alapkezelő csapatához.
3 gyermek édesanyja.